Hond Bas – huidklachten en diarree:

Ons hondje Bas had al maandenlang huidklachten. Van onze buurvrouw hoorde we over de goede resultaten van Kruid en Dier. We kregen kruiden mee voor de parasieten en middelen voor het reinigen van Bas en het herstellen van zijn immuunsysteem. Na enkele dagen was Bas weer actief en vrolijk en binnen een paar weken had hij weer normale ontlasting en begon zijn huid te herstellen.

Ons hondje Bas had al maandenlang huidklachten. Sinds enige weken kreeg hij ook diarree. Voor de huidklachten kregen we al enige tijd Prednison, wat steeds voor een aantal weken goed hielp. Helaas kwam de jeuk steeds terug. De ontlasting werd onderzocht door de dierenarts; daar kwam uit dat Bas een vervelende worminfectie had. Na een zware ontworming werd Bas steeds stiller.

Van onze buurvrouw hoorde we over de goede resultaten van Kruid en Dier. We konden er al snel terecht. Sandra zette alle klachten in chronologische volgorde en kwam tot de conclusie dat de huidklachten vlak na zijn jaarlijkse vaccinatie zijn ontstaan. Ze vertelde dat er vaker allergieën optreden na vaccineren, omdat het immuunsysteem van slag raakt door stoffen in een vaccin. We kregen kruiden mee voor de parasieten en middelen voor het reinigen van Bas en het herstellen van zijn immuunsysteem. Na enkele dagen was Bas weer actief en vrolijk en binnen een paar weken had hij weer normale ontlasting en begon zijn huid te herstellen.

Sandra:

In de praktijk zien we vaker klachten na vaccinaties. Ook dierenartsen komen steeds vaker tot de conclusie dat allergieën en autoimmuunziekten optreden na vaccinaties. Deze zijn soms goed – soms moeilijk te herstellen.

Parasieten zijn prima aan te pakken met kruiden met sterk wormdrijvende werkingen. Kruiden hebben als voordeel dat ze geen resistentie opwekken.

 

Hond Bas – huidklachten en diarree:

Ons hondje Bas had al maandenlang huidklachten. Van onze buurvrouw hoorde we over de goede resultaten van Kruid en Dier. We kregen kruiden mee voor de parasieten en middelen voor het reinigen van Bas en het herstellen van zijn immuunsysteem. Na enkele dagen was Bas weer actief en vrolijk en binnen een paar weken had [...]

Lees meer..

Hond Roger – druk, druk, druk!:

Mijn labrador Roger is altijd druk. Hij springt tegen alle mensen op die hij tegenkomt, stuitert de hele dag door mijn huisje en wil alles wat beweegt achterna rennen. Tijdens het consult kreeg Sandra steeds meer vermoedens van een te snel werkende schildklier. Sandra schreef mij kruiden voor die de werking van de schildklier reguleren. [...]

Lees meer..

Paard Calypso:

Eind mei begon mijn paard Calypso heel erg te hoesten. Toen Sandra mijn paard ging doormeten kwam er uit dat hij de ziekte van Lyme had. Hij kreeg kruiden en na een week kwam Sandra terug: Calypso zag er veel beter uit en dat kwam ook in de metingen duidelijk naar voren. Paard Calypso – [...]

Lees meer..